Szilikon süteményforma gyermekdesszertekhez – Csillag, 20x20cm
2.980 Ft
Szilikon süteményforma mókás és különleges desszertek sütőben vagy hűtőben való elkészítéséhez.
- Leírás
- Kezelési útmutató
- Az élelmiszer-minőségű szilikonról
- Vélemények (0)
Leírás
Szilikon süteményforma desszertek készítéséhez gyermeked számára. Használd igény szerint sütőben vagy hűtőszekrényben.
*A termék színe eltérhet a képen láthatótól.
- Méretek. 20cm x 20cm x 4cm. Ideális 2 vagy 3 adaghoz.
- Összetétel. 100% élelmiszeripari szilikon. EU-tanúsítvánnyal rendelkező termék.
- A kezelési tanácsokért görgess lejjebb a „Kezelési útmutató” bekezdéshez.
- Teljesen biztonságos és toxinmentes termék. 100%-ban prémium élelmiszeripari szilikonból készült. Nem tartalmaz semmilyen mérgező anyagot (BPA, PVC, melamin, ólom stb.).
- Használhatod hűtőszekrényben vagy sütőben. Beteheted a formát a fagyasztóba, a hűtőszekrénybe vagy a sütőbe is, 200 C-ig.
- A desszertek nem ragadnak bele. A speciális szilikon megakadályozza, hogy az étel megtapadjon a felszínén. A formát nem szükséges kikenni semmivel, használhatod úgy, ahogy van.
- Nem veszi át az ételszagokat. A nagy sűrűségű szilikon megakadályozza az élelmiszer-részecskék bejutását.
- Nagyon tartós. Kiváló minőségű szilikonból készült; nem reped és nem törik.
- Könnyen mosható. Tisztíthatod kézzel vagy mosogatógépben is.
- Moshatod kézzel vagy mosogatógépben is.
- Az első használat előtt alaposan öblítsd el.
- Vízben áztatható.
- Mélyhűtőben vagy hűtőszekrényben is tárolható.
- Sütőben használható (max. 200°C-ig).
Mi az az élelmiszer-minőségű szilikon?
Az élelmiszer-minőségű szilikon nem mérgező anyag, teljesen biztonságos bármilyen élelmiszerrel érintkezve, függetlenül az élelmiszer hőmérsékletétől. A szilikon fő összetevője a homok, amely a természetben bőségesen előforduló erőforrás.
Az élelmiszeripari szilikon a következőkből áll: homok, oxigén, hidrogén és szén. Röviden összefoglalva, az élelmiszeripari szilikon gumiszerű, puha és képlékeny üveg. Az üveggel ellentétben a szilikon azonban nem törik, nem reped, nem szakad, és nem foglal sok helyet. A legfontosabb, hogy kiváló és biztonságosabb alternatívát kínál a közönséges műanyaggal szemben.
Az élelmiszeripari szilikon előnyei:
• Nagyon erős és rugalmas.
• Nem bomlik le, és nem bocsát ki mikrorészecskéket hevítéskor.
• Nem törik, nem reped, nem hámlik, nem szárad ki.
• Nagyon könnyű a súlya, így egyszerűen szállítható.
• Bőségesen rendelkezésre álló természeti erőforrásokból készül.
• Nem mérgező, nem tartalmaz BPA-t, latexet, ledet, ftalátokat vagy formaldehideket.
• Ellenáll a baktériumoknak és a penésznek.
• Újrahasznosítható.
• Nagyon magas hőmérsékleten történő égetés során sem bocsát ki mérgező füstöt vagy részecskéket, hanem azokra az anyagokra bomlik vissza, amelyekből készült.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.