Általános Szerződési Feltételek

Kik vagyunk mi?

A DODOLI egy babatermék márka, amely az OLI DIGITAL GROUP S.R.L. cég alá tartozik. Címünk: 900147 Constanta, Cumpenei utca sz. 8-10, Románia, Adószámunk: 43423853. Elérhetőek vagyunk e-mailben (dodoli@dodoli.eu) vagy telefonon (+40 749 22 22 17).

Szellemi tulajdonjogok

A dodoli.hu weboldalon található összes tartalom (képek, szövegek, webgrafika, szoftver stb.) az Oli Digital Group S.R.L. tulajdonát képezi és szellemi tulajdonról szóló törvények védik. Bármely fent említett tartalom Oli Digital Group S.R.L. hozzájárulása nélküli használatát a törvény bünteti.

Felhasználóként történő regisztráció

Érvényes Dodoli-fiók létrehozásához érvényes e-mail címet kell használni. Dodoli-fiókoddal könnyedén megtekintheted megrendeléseid állapotát, lemondhatod a megrendelésedet, és elsőként értesülhetsz az új termékekről és a kampányokról.

A vásárlás költsége

A végső ár, amelyet vásárlóink kifizetnek, bármely megrendelés esetén úgy képződik, hogy hozzáadjuk a termék(ek) árához a szállítási költséget. Minden árat és költséget (beleértve a szállítási költséget is) a megrendelés leadása előtt egyértelműen részletezünk a honlapon – a termékoldalakon és a pénztár oldalon is. Nincsenek egyéb rejtett költségek vagy adók.

A dodoli.hu oldalon értékesített termékek és szolgáltatások összes ára “Ft”-ban jelenik meg, és tartalmazza a törvény által előírt összes adót.

Rendelés leadás felhasználói fiók nélkül

Online megrendelésedet aktív fiók nélkül is leadhatod. A megrendelés feldolgozásához szükséges információkat (név, számlázási cím, szállítási cím, érvényes mobiltelefonszám és érvényes e-mail cím) azért ebben az esetben is meg fog kelleni adnod.

A megrendelés véglegesítésével megerősíted, hogy az összes megadott információ érvényes és helyes. Nem vállalunk felelősséget bármely tévesen megadott információ okozta hibákból eredő következményekért (például, de nem kizárólagosan, a megrendelés rossz címre történő kézbesítése, késedelmes kézbesítés vagy akár a kézbesítés teljes elmaradása). A megrendelés véglegesítésével beleegyezel abba, hogy a dodoli.hu bármely megadott elérhetőségeden (e-mail, telefon, messenger) felvegye Veled a kapcsolatot a megrendelés megerősítése és feldolgozása érdekében. A megrendelés feldolgozásával és kézbesítésével kapcsolatos visszaigazolást a megrendelés honlapunkon történt beküldését követő maximum 3 munkanapon belül eljuttatjuk Hozzád.

A rendelés kézbesítése, szállítási és fizetési feltételek

A megrendelések szállításával és kézbesítésével, valamint az oldalunk által elfogadott fizetési módokkal kapcsolatos összes információ megtalálható honlapunk “Fizetés és szállítás” szekciójában.

A termék visszaküldése és visszatérítése

A termék visszaküldésre és visszatérítésre vonatkozó irányelvek, valamint a termék-visszaküldésre és -visszatérítésre vonatkozó instrukciók a honlap Kapcsolat oldalán, a “Termékvisszaküldés és visszatérítés” részben találhatók.

Személyes adatok feldolgozása

Biztosítjuk vásárlóinkat arról, hogy minden személyes adat védett, és felelősségteljesen kerül felhasználásra, csak a vásárló beleegyezésével. Ezenkívül a dodoli.hu “sütiket” használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos irányelvekről és a “sütikről” a “Személyes adatok feldolgozása” részben olvashatsz.