Rólunk

Hogyan kezdődött a történetünk?

Minden akkor kezdődött, amikor kislányunk, Oli megszületett 2017-ben. Mint minden gondoskodó szülő, mi is próbáltuk megtalálni a legjobb alapanyagokat és módszereket, hogy a lehető legegészségesebb ételeket készíthessük kisbabánk számára, azonban a kereskedelmi forgalomban kapható baba evőeszközökkel és étkészletekkel soha nem voltunk elégedettek (vagy csupa műanyagból voltak, vagy nem vették figyelembe a kisbabák táplálkozásának tanulási görbéjét).

Így aztán elkezdtünk olyan egészségesebb és praktikusabb lehetőségek után kutatni, amelyekkel gyermekünk étkezéseit biztonságban tudhattuk. Ekkor tűnt fel, hogy komoly hiány van a piacon a csecsemőknek és kisgyermekeknek szánt, valóban praktikus, egyedi és műanyagmentes tálkákból és tányérokból. Pontos listát állítottunk össze azokról a feltételekről, amelyeknek szerettük volna, ha egy baba étkészlet megfelel. Először is, teljes mértékben toxinmentes és környezetbarát anyagokból kell, hogy készüljön. Másodszor, az edényeknek a kisgyermekek számára érdekesnek és könnyen használhatónak kell lenniük. Harmadszor, könnyen tisztíthatók és tartósak legyenek. Negyedszer, kislányunknak köszönhetően hamar megtanultuk, hogy a baba étkezései elég gyakran maszatos kalanddá válnak, ezért elengedhetetlen lett a speciális tapadókorong iránti igény, amely megakadályozza, hogy a tálka vagy tányér felboruljon.

Miután valóban sokat kutattunk a kritériumainknak megfelelő tálkák és tányérok után, ám próbálkozásunk nem járt sikerrel, úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk mi magunk megalkotni és felkínálni ezeket a termékeket a hozzánk hasonló igényű szülőtársainknak. Így született meg a Dodoli márka.

Mit kínálunk?

A Dodoli márkánál minden a gyermekekről, a szülőkről és a természet tiszteletéről szól. Hasznos, egyedi, környezetbarát, könnyen használható termékeket kínálunk, amelyek ösztönzik a baba fejlődését. Termékeink tervezésénél figyelembe vesszük mind a gyermek, mind a szülők igényeit, tiszteletben tartva a környezetet.

Amikor létrehoztuk a márkát, a bambuszból készült tálkák, tányérok, bögrék és kanalak voltak az első termékeink, mára azonban kínálatunk kibővült, s mindenféle mókás és hasznos előkét, itatópoharat, bögrét, baba törölközőt, muszlin takarót és még sok mást kínálunk. A kisgyermekek imádják, a szülők számára pedig valóban hasznosak. Minden termékünk toxinmentes anyagokból készül, így például bambuszból, élelmiszeripari szilikonból, bambuszrostból, gyapjúból, pamutból, vagy élelmiszeripari rozsdamentes acélból.

A Dodoli étkészleteket, evőeszközöket, bögréket és poharakat például szórakoztató és különleges formájuk és színük miatt szeretik a kicsik. A szülőket pedig az teszi boldoggá, hogy gyermekük alig várja a vacsorát, és hogy a tálkák és tányérok hatékony csúszásgátló tapadókorongokkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák a maszatos baleseteket. Kemény felületre nyomva a tapadókorong a helyén marad, így a baba étkezései lényegesen kevesebb kosszal és stresszel járnak. A bambuszkanalak puha szilikonvéggel vannak ellátva, így biztonságosan ehetnek a babák anélkül, hogy megsértenék a fogukat vagy az ínyüket. A bögréket és poharakat úgy terveztük, hogy kielégítsék a különböző korú és különböző fejlődési szakaszban lévő kisgyermekek szükségleteit is. Az előkék speciális zsebekkel készülnek, amelyek összegyűjtik a gyermek szájából kipotyogó falatokat. Oldalunk még megannyi hasznos kincset rejt…

Reméljük, hogy Te és kisbabád is legalább olyan sok örömet fogtok lelni a Dodoli termékekben, mint a mi Olink.

Köszönjük az érdeklődésedet!

Oli, Rox és Alex