Szilikon süteményforma gyermekdesszertekhez – Kiscsillag, 15x15cm

2.800 Ft

Szilikon süteményforma mókás és különleges desszertek sütőben vagy hűtőben való elkészítéséhez.

Availability: Készleten Cikkszám: FORMA-COPT-STELUTA Kategóriák: , Brand:
Kosár

Leírás

Szilikon süteményforma desszertek készítéséhez gyermeked számára. Használd igény szerint sütőben vagy hűtőszekrényben.

*A termék színe eltérhet a képen láthatótól.

  • Méretek. 15cm x 15cm x 3cm. Ideális 1 vagy 2 adaghoz.
  • Összetétel. 100% élelmiszeripari szilikon. EU-tanúsítvánnyal rendelkező termék.
  • A kezelési tanácsokért görgess lejjebb a „Kezelési útmutató” bekezdéshez.

Termékjellemzők:

  • Teljesen biztonságos és toxinmentes termék. 100%-ban prémium élelmiszeripari szilikonból készült. Nem tartalmaz semmilyen mérgező anyagot (BPA, PVC, melamin, ólom stb.).

  • Használhatod hűtőszekrényben vagy sütőben. Beteheted a formát a fagyasztóba, a hűtőszekrénybe vagy a sütőbe is, 200 C-ig.

  • A desszertek nem ragadnak bele. A speciális szilikon megakadályozza, hogy az étel megtapadjon a felszínén. A formát nem szükséges kikenni semmivel, használhatod úgy, ahogy van.

  • Nem veszi át az ételszagokat. A nagy sűrűségű szilikon megakadályozza az élelmiszer-részecskék bejutását.

  • Nagyon tartós. Kiváló minőségű szilikonból készült; nem reped és nem törik.

  • Könnyen mosható. Tisztíthatod kézzel vagy mosogatógépben is.
  • Moshatod kézzel vagy mosogatógépben is.
  • Az első használat előtt alaposan öblítsd el.
  • Vízben áztatható.
  • Mélyhűtőben vagy hűtőszekrényben is tárolható.
  • Sütőben használható (max. 200°C-ig).

Mi az az élelmiszer-minőségű szilikon?

Az élelmiszer-minőségű szilikon nem mérgező anyag, teljesen biztonságos bármilyen élelmiszerrel érintkezve, függetlenül az élelmiszer hőmérsékletétől. A szilikon fő összetevője a homok, amely a természetben bőségesen előforduló erőforrás.

Az élelmiszeripari szilikon a következőkből áll: homok, oxigén, hidrogén és szén. Röviden összefoglalva, az élelmiszeripari szilikon gumiszerű, puha és képlékeny üveg. Az üveggel ellentétben a szilikon azonban nem törik, nem reped, nem szakad, és nem foglal sok helyet. A legfontosabb, hogy kiváló és biztonságosabb alternatívát kínál a közönséges műanyaggal szemben.

Az élelmiszeripari szilikon előnyei:

• Nagyon erős és rugalmas.

• Nem bomlik le, és nem bocsát ki mikrorészecskéket hevítéskor.

• Nem törik, nem reped, nem hámlik, nem szárad ki.

• Nagyon könnyű a súlya, így egyszerűen szállítható.

• Bőségesen rendelkezésre álló természeti erőforrásokból készül.

• Nem mérgező, nem tartalmaz BPA-t, latexet, ledet, ftalátokat vagy formaldehideket.

• Ellenáll a baktériumoknak és a penésznek.

• Újrahasznosítható.

• Nagyon magas hőmérsékleten történő égetés során sem bocsát ki mérgező füstöt vagy részecskéket, hanem azokra az anyagokra bomlik vissza, amelyekből készült.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Szilikon süteményforma gyermekdesszertekhez – Kiscsillag, 15x15cm” értékelése elsőként