Puha végű bambusz kanál, 14cm, kék

1.000 Ft

1 puha végű bambusz kanál. 14cm. Tökéletes a hozzátáplálás időszakára kisbabák számára.

EAN: 0609670458670Availability: Elfogyott SKU: LINGURITA-SILICON-ALBASTRU Kategória:

Leírás

1 puha végű bambusz kanál. Tökéletes a hozzátáplálás időszakára kisbabák számára.

 • 6 hónapos – 3 éves kor közötti kisgyermekek számára ajánlott.
 • A termék méretei: 14 cm hosszú.
 • A termék összetétele: 80% bambuszfa és 20% élelmiszer minőségű szilikon.

További praktikus és környezetbarát gyermek evőeszközöket találhatsz üzletünkben.

 • Puha szilikon vég. Minden kanál csúcsa puha, kiváló minőségű élelmiszeripari szilikonból készül, amely tökéletesen megfelel a gyermekek érzékeny fogainak és ínyének.

 • Könnyű és könnyen kezelhető. A bambusz nagyon könnyű, így a baba könnyedén használhatja evőeszközeit. Több étel a baba szájába, kevesebb étel a padlóra.

 • Nagyszerű a baba koordinációjának és motorikus készségeinek stimulálására. Nagyon fontos, hogy a kisgyermekek önállóan gyakorolják az evőeszközzel való étkezést.

 • Természetes bambusz kanál. A kanalak természetes bambuszból készülnek. A bambusz olyan organikus anyag, amely nem bocsát mérgező anyagokat a baba ételeibe.

 • A bambusz antibakteriális hatású. Tudományosan bizonyított, hogy a természetes bambusz nagyon ellenálló a baktériumokkal szemben, így ideális anyag baba evőeszközöknek.

 • Védelem égési sérülések és túlmelegedés ellen. A bambusz nagyszerű hőszigetelő. Olyan anyag, amely nem adja át a hőt. Ez azt jelenti, hogy a baba meleg ételekhez is használhatja a kanalát, anélkül, hogy az felmelegedne.

 • Levehető kanálvég a megfelelő tisztítás érdekében. Minden kanál vége eltávolítható. Használat előtt mindig ellenőrizd, hogy a vég pontosan van-e rögzítve a kanálhoz. Függetlenül attól, hogy milyen etető termékeket használsz a babáddal, egy felnőttnek mindig felügyelnie kell a babát étkezés alatt.

 • Tökéletes ajándék 1 éves és 2 éves kisgyermekek számára. Válassz a Dodoli bébi evőeszközeink közül, és párosítsd kedved szerint valamelyik hasznos gyermek étkészletünkkel, hogy tökéletes, komplett ajándékot kapj.

A bambusz étkészleteket meleg vízzel (max. 40 Celsius fok), kevés mosogatószerrel, kézzel szabad mosogatni. Használj puha szivacsot vagy ruhát. Kerüld a súrolószivacs és kefe használatát.

A bambusz étkészleteknek nem szabad vízben ázniuk. Használat után mosd el őket, öblítsd le, és hagyd őket megszáradni.

A bambusz étkészletet ne tedd mosogatógépbe és sterilizáló gépbe. A magas hőmérséklettől és páratartalomtól a bambusz megrepedhet.

Ne használd a bambusz étkészleteket sütőben vagy hűtőszekrényben. A extrém hőmérsékletek nem tesznek jót a bambusznak.

Idővel ételfoltok jelenhetnek meg az edényeken. A nehezen eltávolítható ételfoltokhoz használd ecet és szódabikarbóna keverékét. Az oldatot puha törlőkendővel vidd fel, és óvatosan dörzsöld körkörösen, amíg a folt el nem tűnik.

Ha a bambuszedények hosszabb ideig vízzel érintkeznek, penész jelenhet meg a felületükön. Hogyan lehet eltávolítani a penészt? Próbáld ki a következő két módszer valamelyikét:

Az ecetes módszer

Használj hagyományos ételecetet – tölts egy keveset szórófejes palackba. Permetezz belőle a penész által érintett felületre, és hagyd hatni egy órán át. Ezután öblítsd ki az edényt alaposan vízzel, és hagyd megszáradni. Az ecet szaga néhány órán belül eltűnik.

A szódabikarbónás módszer

A szódabikarbóna nagyon hatékonyan távolítja el a penészt, és biztonságos emberek és háziállatok számára egyaránt. Amellett, hogy eltávolítja a penészt, felszívja a maradék vizet és elősegíti, hogy ne alakuljon ki újra penészfolt. Tegyél fél teáskanálnyi szódabikarbónát egy vízzel töltött szórófejes palackba, és rázogasd addig, amíg a szódabikarbóna fel nem oldódik. Spricceld be az oldattal az edény teljes felületét, majd puha kefével távolítsd el a penészt. Ezután öblítsd le. Permetezd be újra a felületet, ám ezúttal hagyd így megszáradni. Ezzel eltávolítható a láthatatlan penész is, és megakadályozható a penész újbóli megjelenése.

Mindkét módszer természetes, nem tartalmaz mérgező anyagokat, a kereskedelmi forgalomban kapható vegyszerek természetes alternatíváiként szolgálnak. Az ecet és a szódabikarbóna nemcsak az emberek, a háziállatok és a környezet számára biztonságos, de könnyen megtalálható a legtöbb üzletben.

 

Használhatom a bambusz edényeimet mikrohullámú sütőben?

Nem. A bambusz edények nem használhatók mikrohullámú sütőben és a sima sütőben sem.

Mosogathatom-e a bambusz étkészletemet mosogatógépben, vagy sterilizálhatom-e sterilizáló géppel?

A bambusz organikus (szerves) anyag, ennek megfelelő kezelést igényel. Kérjük, ne tedd a bambuszedényeket mosogatógépbe vagy sterilizálóba. A rendkívüli meleg és a magas páratartalom a bambuszfát megduzzasztja és megrepeszti.

Mi a leghatékonyabb módszer a bambuszedények tisztítására?

Kérjük, figyelj rá, hogy az étkezések befejeztével azonnal mosd el a bambusz edényeket meleg vízzel, kevés mosogatószerrel és puha ruha vagy szivacs használatával. Kerüld a súrolószereket. Öblítsd le, itasd fel a felesleges vizet ruhával, majd hagyd a levegőn megszáradni a tálkát vagy a tányért.

Hogyan érhetem el, hogy a bambusz étkészlet szép és újszerű maradjon?

Az állapotromlás megelőzése érdekében rendszeresen (4 hetente) ajánlott vékony olajréteget kenni az edények falára (a legjobb erre a kókuszolaj). Vidd fel puha ruhával az olajat a száraz edény falára, majd hagyd, hogy az edény feligya az olajat – néhány órán át, vagy akár egy éjszakán át. Végül töröld le a felesleget.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Puha végű bambusz kanál, 14cm, kék” értékelése elsőként